Sininen Meteoriitti esittää

Digijohtaminen

Liiketoiminnan digitalisointi vaatii johtamista niin yksilön, tiimien kuin organisaation tasolla. Miten muutosta viedään eteenpäin niin, että tehokkuus, hyvinvointi ja luovuus ovat tasapainossa?

22.5.2019

Tervetuloa maksuttomaan digijohtamisen aamiaisseminaariin Musiikkitalolle keskiviikkona 22.5. keskustelemaan digitaalisen työn ja muutoksen johtamisesta.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ohjelma & puhujat

Voit unohtaa kassakaapin perukoilla lepäävät strategiapaperit, on aika pistää tahtipuikko viuhumaan! Liiketoiminnan ja työn digitalisointi vaatii konkreettisia tekoja sekä muutosta niin yksilön kuin yhteisön tasolla. Miten johdat muutosta ja otat enemmän irti digistä?

Tilaisuus alkaa aamiaisella klo 9.00. Esitykset alkavat klo 9.30. Seminaari on maksuton, mutta paikkoja on rajoitetusti. Varaa oma paikkasi ajoissa.

Aika: keskiviikkona 22.5.2019 klo 9.00 - 12.00
Paikka; Musiikkitalo, Harjoitussali Paavo

Hyvinvoiva henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara

Niina Karstunen, hyvinvointiasiantuntija, Firstbeat

Puolet työikäisistä suomalaisista kärsii puutteellisesta palautumisesta. Stressin ja palautumisen epätasapaino näkyy ja tuntuu yhtä lailla vapaa-ajalla kuin työelämässä mm. heikentyneenä suorituskykynä, motivaation laskuna ja väsymyksenä. Pitkään jatkunut palautumisvaje lisää presenteismiä ja sairauspoissaoloja sekä altistaa uupumukselle. Sykevälianalyysiin perustuva Firstbeat Hyvinvointianalyysi on antanut jo yli 300 000 työntekijälle keinot henkilökohtaisen hyvinvoinnin edistämiseksi sekä paremman itsensä johtamisen ja elämänhallinnan saavuttamiseksi.

Intranetin mahdollisuudet muutoksen johtamisen välineenä

Jussi Sivonen, Senior Consultant, Sininen Meteoriitti

Uusi alusta, uudet työkalut. Muuttuiko mikään muu kuin teknologinen ratkaisu? Jussi Sivonen puhuu muutoksesta ja siitä, miten esimerkiksi uutta intraa voi hyödyntää muutoksen johtamisen välineenä.

Leading the virtual work force

Mika Hult, Director, Information Management, Enics

We are faced with the brutal dualism everyday at Enics: act local, think global. In addition, teams are virtual and geographically dispersed - with diverse cultures and backgrounds. This poses challenges in strategic terms as well in pragmatic operational areas. How are we charging at these topics with our new digital tools?

Hyvinvoinnin ja tehokkuuden tasapainon johtaminen

Lara Saulo, EVP, People & Transformation, Fazer

Kuinka johtaa yhtä aikaa organisaation hyvinvointia ja tehokkuutta? Miten saat organisaation verran ihmisiä sitoutumaan yhteiseen muutokseen?

Näin pääset perille

Musiikkitalo
Mannerheimintie 13 A
00100 Helsinki

Lisätietoa saapumisesta Musiikkitalolle löydät täältä.