Ota Office 365 -lisenssit tehokäyttöön

Ota enemmän irti Office 365 -työkaluista ja laita lisenssit tehokäyttöön. Personal Officerin kuntokuurin avulla saat enemmän vastinetta rahoillesi.

Nyt saa vohveli kyytiä

Monet yritykset ovat hypänneet Office 365-maailmaan, mutta suuri osa hyödyntää vain murto-osaa sen palveluista ja potentiaalista. Vohvelin takana piilee voimia, joilla saat enemmän irti työpäivästäsi.

Varjo-IT ja karu totuus

Ciscon tekemän tutkimuksen mukaan IT-osastot arvioivat oman yrityksen käyttävän keskimäärin noin 51 eri pilvipalvelua. Todellinen luku on 730.

Vuonna 2020 noin kolmannes organisaation tietoturvaan kohdistuvista hyökkäyksistä tapahtuu Varjo-IT:n kautta.

CASE STUDY

Teosto panostaa digitaalisen työn kehittämiseen

Digitalisaation vaikutuksilta ei ole välttynyt mikään organisaatio. Musiikkiteollisuudessa digitalisaation murros on tuottanut valtavia muutoksia musiikin tekemiseen, jakeluun ja kuluttamiseen.

Teosto lähti kehittämään omaa digityötään digityön lähtötilannekartoituksella.

"Keskeisin haaste Office 365:n jalkauttamisen kanssa oli työvälinelähtöisyys. Eli työkalut piti saada tukemaan työntekoa ja tekemisen kulttuuria, eikä työtä kehittää työkalujen ehdoilla”, viestinnän suunnittelija Lauri Laavakari kertoo."
Lue koko tarina

Ota vohveli haltuun Personal Officerin tehokuurilla

Lataa maksuttomat oppaamme tai rekisteröidy seuraavaan Office 365 -webinaariimme.

Toimivan tiimin viisi tunnetilaa

Tiimityöskentely on maksimissaan 20 % tekniikkaa tai teknologiaa ja 80 % työkulttuuria ja tekemistä.

Mitä enemmän teemme töitä yhdessä, sitä enemmän korostuu ymmärrys ihmisestä. Mikä meitä motivoi ja innostaa? Mikä saa meidät sitoutumaan yhteiseen päämäärään? Mitä ovat ne tunnetilat, joissa tiimi voi hyvin, kehittyy ja saa asioita aikaan?

>Haluaisimme esitellä sinulle toimivan tiimin viisi tunnetilaa: Tahto, Turva, Tarmo, Tempo ja Into.

Lataa opas

Officerin pikaopas - viikossa parempaan Office-kuntoon!

Digital Zen vaatii hieman kurinalaisuutta. Mutta pienellä treenillä kenestä tahansa voi tulla Office 365 -palveluiden mestari.

Personal Officerin pikaopas on omatoiminen treeniohjelma, joka auttaa sinua kohti valaistumisen tietä. Tee yksi 7 minuutin treeni viikon jokaisena arkiaamuna ja ensi viikolla olet jo paljon paremmassa Office-kunnossa. Lataa opas nyt!

Lataa opas

Office 365 Keep on Track -webinaari

Keep on Track -webinaareissa kuulet uusimmat uutiset Office 365 -maailmasta. Käymme jokaisessa webinaarissa läpi merkittävimmät tapahtumat Office 365 -rintamalla sekä odottamamme asiat roadmapilta.

Ilmaiset webinaarit järjestetään kahden kuukauden välein, ja ne ovat avoimia kaikille kiinnostuneille. Seuraava maksuton Office 365 Keep on Track -webinaarimme järjestetään keskiviikkona 10.4.2109 klo 14-15.

Rekisteröidy webinaariin

Suomalaiset ja digityön tila

IT-tuskaa vai digioptimismia? Tutkimme suomalaisten suhtautumista uusiin digitaalisiin työvälineisiin sekä digitaalisen työn kuormitusta. Lataa tutkimuksemme ja syvenny suomalaiseen digityöhön.

Lataa tutkimus

Maksutonta tiimityön kehittämistä?

Tiesitkö, jos haluatte edistää Teamsin, SharePointin tai Yammerin käyttöönottoa ja organisaatiossanne on yli 1000 Office 365 käyttäjää, tai olette hankkimassa yli 1000 kpl Office 365 lisenssejä, voitte saada tukea suoraan Microsoftilta. Kysy lisää meiltä.

Kysy kuntokuureista tai kutsu Personal Officer kylään

Kaipaatteko perusteellista kunto-ohjelmaa? Kutsu Officerimme kylään, kerromme miten saatte enemmän irti Office 365 -lisensseistä. Tai laita viestiä ja kysy lisää Microsoftin tuesta.

Mihin tätä tietoa käytetään? Tutustu tietosuojaselosteeseemme.